Máme novou sekci Můj Nezbeda. Jak funguje?

Časopis v digitální podobě, archiv vydaných čísel.

Sekce Můj Nezbeda je na webových stránkách našeho časopisu novinkou. Tato platforma vám umožňuje prohlížení obsahu online, Nezbedu nebo Cvrčka tak můžete mít kdykoliv po ruce. Postupem času zde může přibývat i zajímavý bonusový obsah.

Přístup do sekce Můj Nezbeda je součástí každého platícího odběru. Co to v praxi znamená? Na webových stránkách našeho časopisu si nově můžete vytvořit uživatelský účet, který vám umožní si jednoduše zřídit a spravovat pravidelný odběr časopisu. (Pozor, rozlišujeme služby odběr a předplatné – více ZDE). Jako doplněk k odběru vám zašleme přístupové údaje do sekce Můj Nezbeda.

Zde vám jsou k dispozici časopisy Nezbeda a Cvrček v digitální podobě. Postupně do sekce doplňujeme starší ročníky s cílem vytvořit rozsáhlý online archiv dětského křesťanského čtení.

Vstup do platformy Můj Nezbeda najdete v pravém horním rohu webových stránek. Po přihlášení se vám otevře digitální knihovna naší redakce. Vykouknou na vás čísla nedávná i dávno minulá. Za více než třicet let svého fungování vydal Nezbeda stovky a tisíce stran plné příběhů, povídek, zajímavostí, komiksů nebo vtipů. Ty budete mít nyní před sebou.

Digitální archiv Nezbedy je nyní ve fázi přípravy, proto zatím není kompletní. Předešlá čísla a ročníky časopisu do něj budeme postupně doplňovat. Časem bychom chtěli také přidávat do této sekce ještě zajímavý bonusový obsah pro naše odběratele. Nechte se překvapit.

Napsat komentář