Objednejte časopis online a spravujte svůj odběr

Kompletní a stručné instrukce, jak to funguje.

Online správa odběrů je další novinkou, kterou nabízí nové stránky našeho časopisu. Díky této funkci můžete mít pod kontrolou své předplatné a případně ho podle potřeby měnit. Chcete odebírat jeden výtisk nebo třeba pět? Samostatného Nezbedu nebo s přílohou Cvrček? Či dokonce kombinaci obojího? Uzpůsobte si své předplatné snadno a rychle.

V prvé řadě je nutno říct, že časopis si nyní můžete zajistit dvojím způsobem. Jedním z nich je PŘEDPLATNÉ tak, jak ho znáte, druhým je ODBĚR. Jak tyto služby fungují? Jaký je mezi nimi rozdíl? Čtěte dál, vše vysvětlíme.

Jak funguje PŘEDPLATNÉ

Předplatné trvá jeden kalendářní rok, jeho zakoupením si zajistíte 11 čísel. V roce 2022 stojí časopis 440 Kč (varianta se Cvrčkem 550 Kč). Jakmile vám přijde poslední prosincové číslo, předplatné končí.

Rozhodnete-li si předplatné koupit v průběhu roku (například v dubnu), máte dvě možnosti: Buď si objednáte celoroční variantu a již vyšlá čísla vám dopošleme, nebo si časopis objednáte jen na zbytek roku (například duben až prosinec) a zaplatíte poměrnou částku.

Předplatné si lze objednat jednoduše skrze náš nový e-shop (ZDE), k jeho pořízení není třeba si vytvářet uživatelský účet. Případně nás kontaktujte ([email protected] nebo +420 739 380 836) a my vám rádi pomůžeme.

Jak funguje ODBĚR

Odběr časopisu je nová služba, pomocí které si můžete sami průběžně spravovat, jak dlouho vám bude Nezbeda chodit, v kolika kusech či zda půjde o variantu se Cvrčkem, nebo bez něj. Výhodou služby je, že se vám na začátku ledna vždy automaticky prodlouží o další rok. Nemusíte se tedy o nic starat. Samozřejmě můžete odběr zrušit, pokud už nemáte o časopis zájem.

Možnost spravovat své odběry naleznete v sekci Nezbedův obchod, pro tyto účely je nezbytné si vytvořit na našich internetových stránkách uživatelský účet. Odběr je vázaný na bankovní kartu, ze které se vám vždy začátkem ledna automaticky odečte daná čáska – jako objednávka na další kalendářní rok.

Pokud si zřídíte odběr v průběhu roku, odečte se vám z karty poměrná částka, která odpovídá počtu čísel Nezbedy do konce kalendářního roku. A následně v lednu se vám standardně odečte plná cena – jako objednávka na nový kalendářní rok (11 čísel).

Celková cena všech čísel časopisu v roce 2022 činí 440 Kč (varianta se Cvrčkem 550 Kč). Odběr si lze zajistit jednoduše skrze náš nový e-shop (ZDE). V případě nejasností nás kontaktujte ([email protected] nebo +420 739 380 836), rádi vám pomůžeme.

Jako bonus k odběru od nás dostanete přístup do sekce Můj Nezbeda, kde vám budou k dispozici v digitální podobě dřívější vydání Nezbedy a Cvrčka. Více podrobností ZDE.

Napsat komentář