Vítejte na našich nových webových stránkách!

Oblékli jsme Nezbedu do moderních šatů.

Druhá polovina roku 2021 přinesla nejen naší redakci, ale i vám čtenářům zajímavou novinku – máme nové webové stránky! Své online prezentaci jsme dodali nový, svěží a moderní vzhled, který odpovídá současným standardům.

I nadále platí, že na našich stránkách najdete všechno podstatné o nás, o našem časopise nebo o možnostech předplatného. Zároveň jsme pro vás připravili několik novinek:

  • nový e-shop s našimi produkty
  • možnost jednoduché online správy předplatného
  • přístup k archivním číslům a bonusovému obsahu

Nový e-shop s našimi produkty

Nově najdete přehledně a na jednom místě všechny časopisy, sešity, publikace a další tiskoviny, které naše redakce nabízí. Skrze internetový obchod (ZDE) si můžete během chvilky objednat pro sebe nebo pro své dítě či vnuka vybranou položku a zaplatit způsobem, který vám vyhovuje.

Možnost jednoduché online správy předplatného

Rádi byste odebírali ne dva, ale tři výtisky časopisu? Chcete dostávat variantu se Cvrčkem i bez něj? Není problém. Mějte své předplatné plně pod kontrolou a uzpůsobte si ho svým potřebám. Nově můžete spravovat svůj odběr online, a to skrze uživatelský účet přímo na našich stránkách. Odebírat Nezbedu nikdy nebylo jednodušší.

Podrobnější informace a návod, jak na to, naleznete v článku Objednejte časopis online a spravujte svůj odběr.

Přístup k archivním číslům a bonusovému obsahu

Vedle online správy předplatného přináší uživatelský účet ještě další výhodu – přístup do zbrusu nové sekce Můj Nezbeda, kterou uvádíme do provozu spolu s novými internetovými stránkami a e-shopem. Čtenáři zde budou mít přístup k Nezbedovi v digitální podobě, půjde o takový archiv dříve vydaných čísel. Postupně bude v této sekci přibývat také bonusový obsah, který bude něčím výjimečný nebo který v tištěném časopise nenajdete.

Více podrobností naleznete v článku Máme novou sekci Můj Nezbeda. Jak funguje?

Napsat komentář